Dierenarts Inge Van de Vannet

De liefde voor de dieren startte al heel vroeg, als kind was ik dol op alles wat 4 poten had en elk gevonden diertje werd zo goed als ik kon verzorgd en bestudeerd. Ik startte de praktijk in het centrum van Brugge in 1997 en verdiepte me in al de aspecten van de dierengeneeskunde voor hond, kat en konijn op vele congressen en bijscholingen.

Nu ben ik  lid van de kattenwerkgroep van dierenartsen, en  lid van de dermatologiewerkgroep van België; huidziekten, allergiën zijn mijn grootste interesses.
Mijn hobby is naast de beestjes voornamelijk dansen en reizen.

Dierenarts Margot Christiaens 

Dierenarts Margot studeerde in 2017 af als dierenarts met specialisatierichting kleine huisdieren. Na de studie werkte ze een bijkomend jaar in een spoed-en doorverwijskliniek (roterend internship). Hier leerde ze op korte tijd erg veel bij over specialistische zorg en spoeddiergeneeskunde. Eind 2018 kwam ze ons team van Kop tot Staart vervoegen. 

Haar interesses gaan uit naar interne geneeskunde, in het bijzonder cardiologie en medische beeldvorming. Ze volgde reeds verschillende Europese opleidingen over cardiologie (ESAVS Cardiology 1,2 en 3). Verder blijft ze gepassioneerd om haar kennis nog uit te breiden en u en uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Naast het werk gaat ze graag sporten, geniet ze van tijd spenderen met haar 2 katten (Walter en Wilma) en gaat ze graag wandelen of op reis.

Dierenarts Barbara Crols

Barbara studeerde in 2016 af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Hierna werkte ze 3 jaar als anaesthesist in een dierenkliniek om zich daarna te richten op de algemene diergeneeskunde van hond en kat.  Momenteel verdiept ze zich in weke delen chirurgie. Sinds 2022 is ze ook afgesturdeerd als osteopaat voor dieren. Bij haar kunt u terecht voor algemene problemen, chirurgie en osteopathie.

Zelf heeft ze twee honden (Ziggy en Alaska) en een kat (Banjo). Naast dierenarts is ze ook fotograaf. Het is haar passie om dieren zo spontaal mogelijk op foto te zetten.

Benieuwd naar haar werk? klik hier

Dierenarts Olivia Vankerkhoven

Olivia studeerde af in 2022 aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Bij de start van de opleiding wist ze meteen al dat ze voor kleine huisdieren ging gaan. Thuis groeide ze op met twee Bearded Collies en een poes. Ze is voornamelijk geinteresseerd in anaesthesie, interne geneeskunde en neurologie en zal zich hier verder in verdiepen.

In de winter kan je haar altijd op haar skilatten vinden in de bergen!

Dierenarts Sarie Schoofs

Sarie studeerde in 2020 af aan de Universiteit van Gent. Tijdens haar studies heeft zij stages met verschillende diersoorten doorlopen om zo veel mogelijk ervaring op te doen. Uiteindelijk heeft zij gekozen voor de kleine huisdieren en dit met een specifieke interesse voor orthopedie en neurologie.

Meteen aansluitend volgde zij een officieel roterend internship bij Dierenkliniek Orion in Voortkapel waar haar interesse voor de orthopedie groeide. Ze volgt hiervoor dan ook cursussen aan de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS).


Assistente Els

Assistente Lauren

 Assistente Siska