Dierenarts Inge Van de Vannet

De liefde voor de dieren startte al heel vroeg, als kind was ik dol op alles wat 4 poten had en elk gevonden diertje werd zo goed als ik kon verzorgd en bestudeerd. Ik startte de praktijk in het centrum van Brugge in 1997 en verdiepte me in al de aspecten van de dierengeneeskunde voor hond, kat en konijn op vele congressen en bijscholingen.

Nu ben ik al 14 jaar lid van de kattenwerkgroep van dierenartsen, en sinds 5 jaar lid van de dermatologiewerkgroep van België; huidziekten, allergiën zijn mijn grootste interesses.
Mijn hobby is naast de beestjes voornamelijk dansen en reizen.

Dierenarts Valentine Schotte

Ik ben afgestudeerd in juni 2013 aan de faculteit diergeneeskunde, Gedurende het laatste jaar van mijn studies liep ik al regelmatig mee hier in de praktijk . Orthopedie, radiologie en inwendige ziekten zijn de vakgebieden waarin ik mij verdiep.
Ik ben er van dinsdag tot en met zaterdag! In mijn vrije tijd geniet ik van mijn paard en reizen. 

Dierenarts Margot Jannes

Ik ben afgestudeerd in juni 2014 aan de faculteit diergeneeskunde. Ik kom uit Limburg en heb daar veel ervaring opgedaan bij diverse praktijken. Als dierenarts heb ik vooral interesse voor preventieve- en 1e lijnsgeneeskunde, tandproblemen & weke delen chirurgie. Ook bijzondere dieren zoals konijnen behoren tot mijn favoriete dieren. In mijn vrije tijd hou ik van sporten en reizen.

Dierenarts Margot Christiaens 

Ik ben afgestudeerd in juni 2017 aan de faculteit diergeneeskunde. Na mijn studies heb ik 1 jaar gewerkt in de doorverwijspraktijk 'Hond en Kat' te Astene. Daar ben ik opgeleid als spoedarts voor honden en katten.

Nu ben ik blij terug in Brugge te kunnen werken, mijn thuis-stad. Bij mij kun je dus terecht voor spoedgevallen en al uw bezorgdheden omtrent uw dier. mijn interesse gaat vooral uit naar hartpatienten en echografie.

Assistente Vera

Assistente Sofie