Dierenarts Inge Van de Vannet

De liefde voor de dieren startte al heel vroeg, als kind was ik dol op alles wat 4 poten had en elk gevonden diertje werd zo goed als ik kon verzorgd en bestudeerd. Ik startte de praktijk in het centrum van Brugge in 1997 en verdiepte me in al de aspecten van de dierengeneeskunde voor hond, kat en konijn op vele congressen en bijscholingen.

Nu ben ik al 14 jaar lid van de kattenwerkgroep van dierenartsen, en sinds 5 jaar lid van de dermatologiewerkgroep van België; huidziekten, allergiën zijn mijn grootste interesses.
Mijn hobby is naast de beestjes voornamelijk dansen en reizen.

Dierenarts Valentine Schotte

Ik ben afgestudeerd in juni 2013 aan de faculteit diergeneeskunde, Gedurende het laatste jaar van mijn studies liep ik al regelmatig mee hier in de praktijk . Orthopedie, radiologie en inwendige ziekten zijn de vakgebieden waarin ik mij verdiep.
Ik ben er van dinsdag tot en met zaterdag! In mijn vrije tijd geniet ik van mijn paard en reizen. 

Dierenarts Margot Christiaens 

Ik ben afgestudeerd in juni 2017 aan de faculteit diergeneeskunde. Na mijn studies heb ik 1 jaar gewerkt in de doorverwijspraktijk 'Hond en Kat' te Astene. Daar ben ik opgeleid als spoedarts voor honden en katten.

Nu ben ik blij terug in Brugge te kunnen werken, mijn thuis-stad. Bij mij kun je dus terecht voor spoedgevallen en al uw bezorgdheden omtrent uw dier. mijn interesse gaat vooral uit naar hartpatienten en echografie.

Dierenarts Eveline Van Brandwijk

Jullie kennen me vast nog wel, ik werkte reeds 3 jaar bij Van kop tot staart en ben nu weer heel blij dat ik het team terug kan vervoegen. Ik neem voor al mijn patienten ruim de tijd voor onderzoek en diagnose.

Chirurgie doe ik het liefst, ik hou van het fijne en delicate werk. 

ik draag alle patientjes in mijn hart.

x Eveline

Dierenarts Rudi De Keyser

Ik ben hier voor alle honden en katten die problemen hebben met botten en gewrichten. Reeds lang spits ik mij toe op  de orthopedie bij kleine huisdieren en voer ik alle gespecialiseerde operaties uit. 

Gebroken poot , kruisband gescheurd? Deze problemen kunnen allemaal worden opgelost mist de juiste operatietechnieken.  Graag tot uw dienst en die van je hond of kat ;

groetjes Rudi

Assistente Vera

Assistente Sofie

 Assistente Lise