Dierenarts Inge Van de Vannet

De liefde voor de dieren startte al heel vroeg, als kind was ik dol op alles wat 4 poten had en elk gevonden diertje werd zo goed als ik kon verzorgd en bestudeerd. Ik startte de praktijk in het centrum van Brugge in 1997 en verdiepte me in al de aspecten van de dierengeneeskunde voor hond, kat en konijn op vele congressen en bijscholingen.

Nu ben ik al 14 jaar lid van de kattenwerkgroep van dierenartsen, en sinds 4 jaar lid van de dermatologiewerkgroep van België; huidziekten, allergiën zijn mijn grootste interesses.
Mijn hobby is naast de beestjes voornamelijk dansen.

Dierenarts Valentine Schotte

Ik ben afgestudeerd in juni 2013 aan de faculteit diergeneeskunde, Gedurende het laatste jaar van mijn studies liep ik al regelmatig mee hier in de praktijk . Orthopedie, radiologie en inwendige ziekten zijn de vakgebieden waarin ik mij verdiep.
Ik ben er van dinsdag tot en met zaterdag! 

Dierenarts Margot Jannes

Ik ben afgestudeerd in juni 2014 aan de faculteit diergeneeskunde, knaagdieren en ratjes behoren tot mijn favoriete dieren. Ik kom uit Limburg en heb daar veel ervaring opgedaan als dierenarts bij diverse praktijken. Tandproblemen, algemene geneeskunde  en chirurgie zijn mijn grootste troeven.  

Assistente Vera

Assistente Saartje

Assistente Sofie