Dierenarts Inge Van de Vannet

De liefde voor de dieren startte al heel vroeg, als kind was ik dol op alles wat 4 poten had en elk gevonden diertje werd zo goed als ik kon verzorgd en bestudeerd. Ik startte de praktijk in het centrum van Brugge in 1997 en verdiepte me in al de aspecten van de dierengeneeskunde voor hond, kat en konijn op vele congressen en bijscholingen.

Nu ben ik  lid van de kattenwerkgroep van dierenartsen, en  lid van de dermatologiewerkgroep van België; huidziekten, allergiën zijn mijn grootste interesses.
Mijn hobby is naast de beestjes voornamelijk dansen en reizen.

Dierenarts Margot Christiaens 

Ik ben afgestudeerd in juni 2017 aan de faculteit diergeneeskunde. Na mijn studies heb ik 1 jaar gewerkt in de doorverwijspraktijk 'Hond en Kat' te Astene. Daar ben ik opgeleid als spoedarts voor honden en katten.

Ik ben blij terug in Brugge te kunnen werken, mijn thuis-stad. Bij mij kun je dus terecht voor spoedgevallen en al uw bezorgdheden omtrent uw dier. mijn interesse gaat vooral uit naar hartpatienten en echografie.

Momenteel volg ik een internationale opleiding tot Cardioloog specialist.

Dierenarts Barbara Crols

Ik ben afgestudeerd in juli 2016 aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Ik heb 3 jaar als anaesthesist gewerkt in een dierenkliniek en heb mij daarna toegelegd op de algemene diergeneeskunde van hond en kat . Momenteel volg ik ook een opleiding voor Osteopathie in de diergeneeskunde. Naast dierenarts ben ik ook fotograaf. Het is mijn passie om dieren zo spontaan mogelijk op foto te zetten.

Benieuwd naar mijn werk? klik hier

Dierenarts Lieselotte Baeyens

Sinds eind 2020 versterk ik het team Van Kop tot Staart. Ik ben als dierenarts afgestudeerd in 2016. Direct na mijn studies startte ik een specialisatie opleiding in Frankrijk waar ik mij voornamelijk toespitste op orthopedie, revalidatie, fysiotherapie en de nieuwste ontwikkelingen in de medische beeldvorming. In 2020 volgde ik nog een extra opleiding aan de universiteit Gent over Orthopedische problemen, revalidatie en fysiotherapie. Ik blijf me hier verder in verdiepen met opleidingen in binnen- en buitenland. Ik zal met veel plezier en liefde uw huisdier verzorgen op onze praktijk

Dierenarts Rudi De Keyser

Ik ben hier voor alle honden en katten die problemen hebben met botten en gewrichten. Reeds lang spits ik mij toe op  de orthopedie bij kleine huisdieren en voer ik alle gespecialiseerde operaties uit. 

Gebroken poot , kruisband gescheurd? Deze problemen kunnen allemaal worden opgelost mits de juiste operatietechnieken.  Graag tot uw dienst en die van je hond of kat,

groetjes Rudi

Assistente Vera

Assistente Lauren

 Assistente Siska